Letnji kamp - Kopaonik 2020

Program za decu od 7 do 18 godina

 

Termini kampova:

I grupa: 12/07/2020 – 18/07/2020 (7 dana, 6 noćenja)
II grupa: 16/08/2020 – 22/08/2020 ( 7 dana, 6 noćenja)

Cilj kampa:

Lingua Academy Letnji Kamp će obogatiti govor i unaprediti veštinu slušanja deteta na engleskom jeziku kroz niz zabavnih aktivnosti koje stimulišu dečiju kreativnost.

Nastava:

Lingua Academy sprovodi visokostručnu nastavu stranih jezika za decu i odrasle prema najsavremenijim evropskim standardima (Common European Framework of Reference, Council of Europe, Strasbourg 2001).

Letnji kamp podrazumeva 21 čas engleskog (svakog dana po tri časa) tokom 7 dana boravka. Svi profesori koji vode kamp su fakultetski obrazovani i članovi stručnih udruženja. Kroz konstantno profesorsko usavršavanje, razne seminare i radionice obezbedjuju visoki standard u nastavi jezika.

Naše profesore odlikuje velika motivacija, kreativnost i predanost. Sve vreme pratepolaznike u procesu učenja jezika i uvek su tu da pomognu savetom, korisnom smernicom, pojašnjenjem ili dodatnim materijalom za vežbu. Pristupačni su, srdačni, ljubazni, razumeju potrebe učenika, imaju sluha za sve poteškoće na koje nailaze i rado će izaći u susret za sva pitanja i nedoumice koje imate.

Glavni akcenat je na veštinama komunikacije, koje će dovesti do usvajanja gramatičkih struktura na zanimljiv način, kroz zabavne aktivnosti na časovima i samim tim će se ojačati
samopouzdanje polaznika, kroz slušanje i vežbu. U grupama će biti najviše po desetoro dece, podeljene prema nivoima znanja i prema uzrastu. Dva nastavnika po grupi brinu o deci tokom svih nastavnih i zabavnih aktivnosti.

Aktivnosti:

Program letnjeg kampa podrazumeva 3 sata aktivne nastave u jutarnjim satima (nekim danima ce se nastava raditi u prirodi), zatim u posle podnevnim satima nakon ručka se svakoga dana polaznicima letnje škole omogućava da pohađaju različite aktivnosti poput interaktivnih igrica, sportskih aktivnosti, šetnja po prirodi, planinarenje, umetničko-kreativne radionice, kvizovi, orijentiring, igre potrage za blagom, disko večeri na zadatu temu, karaoke, odlazak na bazen ili kuglanje.

Sve aktivnosti na kampu vode profesori i animatori. Polaznici letnjeg kampa vežbaju jezik tokom čitavog dana i kroz aktivnosti van nastave.

Program takođe podrazumeva svakodnevno provodjenje u prirodi i obilazak obližnjih atraktivnih lokacija.

Smeštaj

Polaznici letnjeg kampa su smešteni u hotelu Chalet vrhovi Kopaonika koji se nalazi u vikend naselju na 5 km od centra Kopaonika. Hotel je ušuškan u stoletnoj borovoj šumi s prelepim pogledom na zelenu okolinu.

Smeštaj obuhvata apartmane za 4/5 osoba.

Toplinu svim apartmanima, kao i celom objektu daje drvo, ali i moderan dizajn u planinskom duhu. Svaki studio-apartman ima prelep pogled na prirodu.

Program se zasniva na punom pansionu: tri obroka I dve užine.

Brošuru smeštaja možete pogledati ovde.

Sertifikat

Svako dete po završetku kampa dobija sertifikat o pohađanju Lingua Academy Letnjeg Kampa za decu.

Cene

Ceo ovaj program dostupan je po ceni od samo 260 EUR. Cena podrazumeva smeštaj na bazi punog pansiona, sve administrativne troškove, boravišnu taksu i osiguranje, časove, nastavne materijale.

Prevoz do Kopaonika i nazad nije uključen u cenu. Dodatno zdravstveno osiguranje nije uračunato u cenu.

20 EUR (povratni transfer) Leskovac - Kopaonik - Leskovac

Organizovani prevoz se obavlja autobusom ili minibusom (u zavisnosti od broja prijavljenih putnika). Svi autobusi i minibusevi su visoke turističke kategorije, klimatizovani i opremljeni audio opremom.

Napomena:

Rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (30%) i predaju dokumentacije: 05.07.2020.

Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po srednjem kursu NBS; na dan plaćanja.

Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja.